Turistlerin Türkiye hayranlığı

Turistlerin Türkiye hayranlığı

İngiliz gazetesi The Guardian, Türkiye’ye gelen turistlerin deneyimlerini ‘Türkiye bize hayatımızın en heyecan verici deneyimlerinden birini yaşattı: Okurlardan seyahat ipuçları’ haberiyle paylaştı.


İngiliz gazetesi The Guardian, internet sitesinde Türkiye'ye gelen turistlerin deneyimlerini ve Türkiye'ye duydukları hayranlığı ‘Türkiye bize hayatımızın en heyecan verici deneyimlerinden birini yaşattı: Okurlardan seyahat ipuçları’ haberiyle paylaştı. 6 Eylül tarihinde yayımlanan yazıda ziyaretçiler, Türkiye’nin eşsiz doğası, tarihi mirası ve lezzetleri karşısında yaşadıkları deneyimleri aktardı.

“İSTANBUL AÇIKLARINDA ARAÇSIZ KEYİFLİ ADALAR”
Chris Dunham’un The Guardian'da yer alan yorumuna göre, İstanbul’un kalabalığından kaçmak isteyen turistler için ‘Prens Adaları’ eşsiz bir sığınak görevi görüyor. Araç trafiğine kapalı olan adalara düzenlenen feribot seferleriyle ulaşan gezginler, Büyükada'nın pastel tonlardaki ahşap evlerinde ve yemyeşil sokaklarında huzur bulduklarını dile getiriyor. Günübirlik gezilerle adaların keyfini çıkaran ziyaretçiler, İstanbul’a dönüşlerini gün batımına denk getirerek mest eden bir manzara eşliğinde seyahatlerini taçlandırıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.