"TEDAŞ Vebale Giriyor" diyerek Valiliğe şikayet etti

"TEDAŞ Vebale Giriyor" diyerek Valiliğe şikayet etti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde oturan bir vatandaş, bölgesinde bulunan sokak aydınlatmalarının 7/24 yandığını belirterek, çekmiş olduğu fotoğrafla birlikte durumu "TEDAŞ vebale giriyor" diyerek, valiliğin sosyal medya hesabını etiketleyip şikayette bulundu.

Kocaeli'nin en büyük sorunlarından biri haline gelen ve neredeyse her ilçeyi etkileyen elektrik kesintileriyle ilgili şikayetler artarken, Darıca’da çekilen bir fotoğraf görenleri şaşırttı. Birçok bölgede planlı kesintiler ve arızalar nedeniyle elektrik kesintileri yaşanırken, Darıca’da sokak aydınlatmalarının 7/24 yanması görenleri hayrete düşürdü. İlçede yaşayan bir vatandaş, bu durumu fotoğraflayarak sosyal medya üzerinden Kocaeli Valiliği'ne şikayette bulundu.

screenshot-2024-09-17-09-25-28-181-com-twitter-android.jpg


"YAZIKTIR, GÜNAHTIR"

Gündüz vakti yanan sokak aydınlatmalarını fotoğraflayan vatandaş, valiliğin sosyal medya hesabını etiketleyerek şu paylaşımı yaptı:
“Darıca'da saat 17:44, sokak aydınlatmaları 7/24 yanmakta. Yazıktır, günahtır @TEDASKurumsal vebale giriyor. WhatsApp'tan mesaj attık, cevap bile vermiyor. Gereği lütfen yapılsın, kimse boş yere sokak lambası ücreti ödemesin!!

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.