BİLKAR’dan Muhteşem Açılış

BİLKAR’dan Muhteşem Açılış

Gebze’nin kültür, sanat ve edebiyat topluluğu; Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Üretim ve Yayıncılık Kooperatifi BİLKAR yeni sanat dönemini An Vokal konseri ile açtı.

2024 yılı olağan genel kurulunu temmuz ayında gerçekleştiren ve ‘’birlikte üretmek, birlikte yönetmek’’ düşüncesi ile yönetim değişikliğine giden BİLKAR, yeni sanat dönemini An Vokal konseri ile açarken, açılışa emek ve demokrasi güçleri de katıldı.

Konser öncesi açılış konuşmasını yapan BİLKAR yeni dönem başkanı Özcan Doğan ‘’BİLKAR ‘’halk için kültür ve sanat’’ anlayışıyla üretmeye, üretilen çalışmalara katkılar sunmaya, emeğin kenti Gebze’de emekçiler adına dayanışma etkinlikleri gerçekleştirmeye, söyleşiler, tiyatrolar, konserler düzenlemeye, laikliği, bilimsel eğitimi ve kamuculuğu savunmaya ve Gebze halkının nefes aldığı bir sanat kurumu olmaya devam edecektir’’ dedi.

Uzun yıllar BİLKAR’a emek veren müzik öğretmeni Refik Köksal ise yaptığı konuşmada BİLKAR’ın kent için çok kıymetli bir kurum olduğunu söyleyerek, daha iyi yerlere geleceğini bildirdi.

Açılış konuşmasının ardından sahne alan An Vokal, Haluk Polat’ın çok sesli ve özgün düzenlemeleriyle seslendirdiği şarkılar eşliğinde dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Halil Yeni

Kaynak:HALİL YENİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.