Mehmet İlker Kazan’a hayırlı olsun ziyareti

Mehmet İlker Kazan’a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet İlker Kazan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Cumhur ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet İlker Kazan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyaret programında, Başkan Dokuzlar’a ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri eşlik etti.

“OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ”
Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Dokuzlar: “ Öncelikle ilçe başkanlığı görevine getirilen kıymetli Mehmet İlker Kazan’a ve görev alacak yönetim kurulunda bulunan değerli arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. İzmit’te cumhur ittifakı olarak bu zamana kadar çok güzel çalışmalarımız oldu. Aynı samimiyet ve uyum yine devam edecek. Cumhur ittifakı, milletimizin aklıyla kurulmuştur. Bundan sonraki süreçte gerek saha da gerekse mecliste İzmitli hemşehrilerimiz adına doğru işler ve kararlar alınması hususunda çalışmalarımız devam edecek. İzmit’imizin hizmetsizlik gibi sorunları var bu sorunlar ile omuz omuza mücadele edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Tekraren kıymetli başkana ve yönetiminde görev alan arkadaşlara muvaffakiyetler diliyorum.”dedi

Gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Başkanı Mehmet İlker Kazan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.