Ahmet Sarıgül istifa etti!

Ahmet Sarıgül istifa etti!

AK Parti Körfez Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül, iş hayatındaki yoğunluk sebebiyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.



AK Parti Körfez Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, iş hayatındaki yoğunluğun bu kararı almasında etkili olduğunu belirten Sarıgül, istifasını İl Gençlik Kolları Başkanı, Körfez İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı ile yaptığı görüşmelerin ardından kararlaştırdığını ifade etti.

Sarıgül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi iş hayatımdaki yoğunluk nedeniyle bırakmış bulunmaktayım. İl Gençlik Kolları Başkanımız, Körfez İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve siyasetimizin değerli büyükleriyle yapmış olduğum istişareler sonucu İl Başkanımızdan, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden affımı istedim.
Hayatımın ve gençliğimin en güzel yıllarında bu kutlu davada görev almak nasip oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın omuzlarından bir toz tanesi kadar yük alabilmek için dur durak bilmeden çalıştım. Bu süreçte 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Körfezimizde AK Belediyeciliğin devamı için çalışmış olmanın, bu yolda bir nefer olmanın haklı gururunu yaşıyorum.
İlerleyen süreçte yapılacak olan Gençlik Kolları Kongremizin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor ve bu kutlu bayrağı devralacak Yeni Gençlik Kolları Başkanımızın her zaman destekçisi olacağımı belirtmek istiyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.