Küpçü’den Talus’a destek ziyareti

Küpçü’den Talus’a destek ziyareti

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Cumhur İttifakı paydaşı olan Kocaeli AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus’u ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, AK Parti’nin ilçelerde düzenleyeceği kongre süreci hakkında istişarelerde bulunuldu. Metehan Küpçü, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini vurgulayarak, bu sürecin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Küpçü, AK Parti İlçe Kongreleri öncesinde Şahin Talus’a başarı dileklerini ileterek, kongreler sonucunda göreve seçilecek olan ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine şimdiden başarılar diledi. Görüşmenin, Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’deki siyasi süreçlerinde istişare ve uyum içerisinde devam ettiğinin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Ziyaretin ardından her iki partinin temsilcileri, seçim sürecinin Kocaeli’de ve Türkiye genelinde hayırlı sonuçlar doğurmasını diledi. Metehan Küpçü, Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakı ile iş birliğini sürdüreceklerini ve ülke menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.