Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Seçildi

Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Seçildi

Karamürsel’de, yerel yönetim ve vatandaşlar arasındaki etkileşimi artırmak amacıyla Kent Konseyi kuruldu. Kent Konseyi Başkanlığına geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile Karamürsel’in tanınmış ve sevilen isimlerinden Ahmet Kök seçildi.

Yürütme Kuruluna ise oy çokluğuyla İlkay Kaya, Yüksel Türközü, Prof. Dr. Ersin Kıyıhan, Cem Akalın, Merve Bayraktar, Mesut Yıldız, Vicdan Karabulut, Zeki Şirinoğlu, Tuba Özeren ve Enes Bilici seçildi.

Kent Konseyi Başkanı Ahmet Kök, yapmış olduğu açıklamada, “Karamürsel Kent Konseyi Başkanlığına seçilmiş olmanın heyecanını ve sorumluluğunu taşıyorum. Kent konseyleri, icra mercileri değil, fikir üretme merkezleridir. Bu doğrultuda, çalışmalarımızı tespit, teklif ve takip olarak özetleyebiliriz.

Görev süremiz, 1. dönem için 2 yıl, eğer teveccühünüze layık olursak, 2. dönem için artı 3 yıl olmak üzere toplamda 5 yıllık bir yerel seçim dönemini kapsamaktadır. Bu süre zarfında, yönetim anlayışımızın temelinde "ben değil, daima biz" ilkesi yer alacaktır.

Hedefimiz sadece yönetimimiz değil, tüm genel kurul üyelerimizle birlikte Karamürsel’i de yanımıza alarak, başarılara imza atmaktır. Hepinize saygılar sunuyor, birlikte daha güzel bir Karamürsel için el birliğiyle çalışmayı diliyorum. Teşekkür ederim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.