Gergerlioğlu: Kurban kesim  alanında cürufun ne işi var?

Gergerlioğlu: Kurban kesim alanında cürufun ne işi var?

Dem Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Dilovası Belediyesine ait Hayvan Pazarı Kurbanlık ve Kesim Alanını inceledi.

Dilovası Belediye Meclis Üyeleriyle beraber ilçenin sorunlarını yerinde inceleyen Gergerlioğlu, “Dilovası Belediyesi Hayvan Pazarı Kurbanlık ve Kesim Alanına geldik. Bu alanın içine cüruf dağı oluşturmuşlar! Burası orman alanı ve orman alanının içine gelip sanayiciler cüruf dökmüş! Dilovası Belediyesi demek ki buna izin vermiş. Aralarında nasıl bir pazarlık oldu anlamak mümkün değil. Ne işler döndü bilmiyoruz ama orman alanı, hayvan pazarı ve kurbanlık kesim alanı olan bir yere cüruf dökülmüş! Yarın öbür gün Kurban Bayramı gelecek, millet hayvanını getirecek cüruf ile karşılaşacak! Bu bir skandaldır! Ortalıkta cüruftan başka bir şey göremiyoruz! Mezbelelik bir ortamda cüruflar var.” ifadelerini kullandı.

CÜRUF DAĞLARINI DA YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Kurban kesim alanının Cürufhaneye döndüğünü belirten Gergerlioğlu, “Orman alanına gelmiş birileri cüruf dökmüş kimse de bunun hesabını sormuyor. Muhteşem bir yerin nasıl kirletildiğini görüyoruz! Cüruf dağları oluşturmuşlar. “Cüruf dağlarını da Yaparsa AK Parti Yapar!” beceriksizlikte sınır tanımıyorlar. Burada büyük bir alan sahipsiz kalmış. Önüne gelen sanayici belediyenin alanına gelip cüruf dökmüş hesap soran yok! Bu skandalla ilgili açıklama bekliyoruz.

DİLOVASI’NIN KURBAN PAZARI VE HAYVAN KESİM ALANI NERE OLACAK?

2 yıldır kurban pazarı ve kesim alanının burası olduğunu belirten DEM PARTİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Erkan, “Bayramdan sonra kimler tarafından izin verildiyse cüruflar buraya dökülmüş. Bir dahaki kurban kesiminde kurban kesilecek veya satılacak bir alan kalmadı. Belediye nerede kurban pazarı açacak? Meclis toplantısında sorularımızı yönelterek gündeme getireceğiz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.