Survivor 2025 Yeni Sezon Nerede Çekilecek? Türkiye’de Çekileceği İddiaları Doğru Mu?

Survivor 2025 Yeni Sezon Nerede Çekilecek? Türkiye’de Çekileceği İddiaları Doğru Mu?

Acun Ilıcalı, Survivor hayranlarının merakla beklediği 2025 sezonu için önemli açıklamalarda bulundu. Her yıl Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen efsane yarışmanın, bu yıl Türkiye’de yapılacağı yönündeki iddialar gündeme oturdu. Peki, Survivor 2025 yeni sezon nerede çekilecek? Türkiye’de mi çekilecek? İşte detaylar...

Dominik Yerine Çanakkale İddiaları

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve her sezon reyting rekorları kıran Survivor, yıllardır Dominik Cumhuriyeti’nde çekiliyor. Ancak son günlerde, yarışmanın parkurlarının Türkiye’ye taşınacağı söylentileri yayılmaya başladı. Özellikle Çanakkale’nin Bayramiç bölgesinde bazı parkurların kurulmaya başlaması, bu iddiaları güçlendirdi. Çanakkale’de, Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'La Isla' adlı Meksika formatı yarışmanın çekileceği belirtilirken, Türkiye'de yayınlanan Survivor’un da burada çekileceği iddiaları gündeme geldi.

Acun Ilıcalı'dan Açıklama: Türkiye'de Çekmek Mümkün Değil

Bu iddialara Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi. Ilıcalı, Survivor’ın Türkiye’de çekileceği söylentilerini kesin bir dille yalanlayarak, yarışmanın mevsimsel nedenlerden dolayı Türkiye'de çekilmesinin mümkün olmadığını belirtti. “Survivor, aylarca süren uzun soluklu bir yarışma ve televizyon seyircisinin en yoğun olduğu dönem kış aylarına denk geliyor. Türkiye'de kış aylarında bu tür bir yarışmayı çekmek, hava şartları sebebiyle oldukça zor. Bu nedenle yarışmayı Güney Yarım Küre'de bulunan bir ülkede çekmek zorundayız," açıklamasında bulundu.

Artan Maliyetler ve Türkiye’ye Taşınan Programlar

Öte yandan, Ilıcalı artan maliyetler nedeniyle bazı yarışma programlarını Türkiye’ye taşıdıklarını doğruladı. Ancak Survivor’ın henüz bu yapımlar arasında olmadığını belirtti. Survivor 2025 sezonunun yine Güney Yarım Küre'de, muhtemelen tropikal bir ülkede çekileceğini ifade eden Ilıcalı, bu formatın doğasına uygun bir coğrafya gerektiğini vurguladı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.