Siber Zorbalık ve Sağlık Turizmi İstanbul’da Buluşuyor

Siber Zorbalık ve Sağlık Turizmi İstanbul’da Buluşuyor

Ünlü iş insanı Agnivesh Agarwal ve siber zorbalık aktivisti Monica Lewinsky, Ekim ayında İstanbul’da bir araya gelerek hem Türkiye’nin sürekli gelişmekte olan medikal turizm endüstrisini teşvik edecek hem de siber zorbalık gibi önemli sosyal sorunları ele alacak.

İstanbul, Ulusal Siber Güvenlik Farkındalık Ayı olarak kabul edilen Ekim ayında önemli bir ziyarete ev sahipliği yapacak. Siber zorbalıkla mücadelenin simge isimlerinden Monica Lewinsky, Hindistan’ın önde gelen iş insanı Agnivesh Agarwal’ın davetiyle İstanbul’da olacak.

İnternet çağının siber zorbalığa uğrayan ilk isimlerinden biri olan ve yaşadıklarını anlattığı "Utanmanın Bedeli" adlı TED konuşmasıyla dünya çapında tanınan Lewinsky’nin İstanbul programı arasında , özel bir lisede yapacağı “Siber Zorbalık” konuşması ve İstanbul’daki son teknoloji medikal tesisleri ziyaretleri de yer alıyor.

“SAĞLIK TURİZMİ RUHSAL VE TOPLUMSAL İYİLİK HALİNİ DESTEKLEYEN BİR ARAÇ”

Türkiye’de sağlık hizmetleri ve wellness alanındaki yatırımlarını genişletmek üzere İstanbul’a gelen ve Türkiye'yi küresel sağlık turizmi için bir merkez olarak tanıtmayı amaçlayan Agarwal, sağlık turizmini yalnızca fiziksel sağlığı değil, ruhsal ve toplumsal iyilik halini de destekleyen bir araç olarak gördüğünün altını çiziyor: “Türkiye’de sağlık hizmetleri ve medikal turizm alanlarında çalışmalarımı artırmaktan dolayı çok mutluyum. Monica Lewinsky’'nin siber zorbalığa karşı savunuculuğu, insanların psikolojik ve sosyal refahını iyileştirme misyonumuzla birebir örtüşüyor ve bu iş birliğini çok daha anlamlı hale getiriyor. İstanbul ise bizler için kaliteli sağlık hizmetlerine sahip ve global çapta sağlık turizmi için en çok tercih edilen şehirlerin başında geliyor.’’

Vedanta Resources'ın yan kuruluşu Fujairah Gold'un sahibi olan Hindistanlı iş insanı Agnivesh Agarwal, 2015 yılında İstanbul’da kurulan Primeks Medical ile sağlık hizmetleri sektöründe faaliyet yürütüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.