Şahan Gökbakar'dan Doğalgaz Zammına Mizahi Tepki: "Açıııın Galoriferleri!"

Şahan Gökbakar'dan Doğalgaz Zammına Mizahi Tepki: "Açıııın Galoriferleri!"

Önceki akşam doğalgaza yapılan yüzde 38'lik zam, büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarında bu zammı hızla gündeme taşıdı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da bu konudaki paylaşımıyla dikkat çekti. Gökbakar, yaptığı paylaşımda, "Açıııın Galoriferleriiiii" diyerek zammı mizahi bir dille eleştirdi.

Yüzde 38'lik doğalgaz zammı, vatandaşları adeta şoke etti ve sosyal medya kısa sürede eleştirilerle doldu taştı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, konutlarda 1 Ağustos itibarıyla geçerli olan zamma tepki gösterenler arasında yer aldı. Gökbakar, zammı 'ti'ye alarak yaptığı paylaşımıyla takipçilerini güldürdü.

Şahan Gökbakar'ın Paylaşımı

Şahan Gökbakar, X platformunda (eski adıyla Twitter) yaptığı paylaşımda, "Doğalgaza %38 zam gelmiş... Açın gombilerıiiii, kökleyiiiiiiiin. Garadenizden gaaaaaaaz fışkıracaaak. Doğal gaz bidava olacaahhhh! Açıııııın galoriferleriiiii...????????" ifadelerini kullandı. Bu mizahi yaklaşım, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

BOTAŞ'tan Resmi Açıklama

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), ağustos itibarıyla konutlarda kullanılan doğalgazın toptan satış fiyatına yüzde 38, yıllık doğalgaz tüketimi 300 bin metreküp ve altında olan serbest tüketicilerin elektrik üretimi haricinde kullandıkları doğalgazın satış fiyatına ise yüzde 33,1 oranında zam yapıldığını duyurdu. Bu açıklama, sosyal medyada geniş yankı buldu.

En çok konuşulan paylaşım

Sonuç olarak, doğalgaz zammı hem vatandaşları hem de sosyal medya kullanıcılarını harekete geçirdi. Şahan Gökbakar'ın mizahi tepkisi, bu sürecin en çok konuşulan paylaşımlarından biri oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.