MasterChef Türkiye 6 Eylül 2024: Mavi Takım Dokunulmazlığı Kazandı, Eleme Potası Doluyor!

MasterChef Türkiye 6 Eylül 2024: Mavi Takım Dokunulmazlığı Kazandı, Eleme Potası Doluyor!

MasterChef Türkiye'nin 5 Eylül 2024 tarihinde ekrana gelen bölümü izleyenlere nefes kesici anlar yaşattı. Takım oyunlarının sonuncusu bu kez şehzadeler şehri Manisa’da gerçekleşti. Yöreye özgü yemeklerin yapıldığı bu bölümde, Mavi ve Kırmızı takımlar arasında büyük bir rekabet yaşandı. Peki, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme potasına hangi isimler gitti? İşte MasterChef Türkiye 6 Eylül 2024 tarihli bölümün tüm detayları...

4-eylul-2024-masterchef-eleme-adayi-kimler-oldu-hangi-takim-kazandi-kocaeligundem-2-kocaeligundem.webp

Dokunulmazlık Mücadelesi Manisa'da: Zafer Kimin?
Manisa’ya özel yemeklerle dolu bu bölümde yarışmacılar, Pideli Paça, Çalkama, Börülce Tarator, Manisa Kebabı ve Şekerli Pide gibi lezzetlerle jüri karşısına çıktı. Özel misafir jüri üyelerinin tadımladığı bu yemeklerin sonunda, Mavi Takım rakibine karşı 20-15 skorla galip gelerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Özellikle Kerem’in tatlıda Eda’ya sayı vermemesi yarışmadaki tüm dengeleri değiştirdi.


Bireysel Dokunulmazlığı Kazanan Kim Oldu?

Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı Takım için işler zorlaştı. Yarışmacılar, bireysel dokunulmazlık için sıfır atık konseptli yemekler hazırlayarak şeflerin beğenisini kazanmaya çalıştı. Bu mücadeleden galip çıkan isim ise Şirin oldu. Yarışmacılar arasında en çok beğenilen tabak Şirin’in hazırladığı tabak olurken, Şirin bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanarak eleme potasından kurtuldu.

masters-1637659918667c0fa7c6ab2-7-kocaeligundem.webp



MasterChef Eleme Potası Doluyor: 5. ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Şirin, eleme potasına direkt olarak Eda'yı gönderdi. Ancak, eleme adayı sadece Eda ile sınırlı kalmadı. Günün ikinci eleme adayı, takım içi oylama sonucunda belirlendi. Ayşe ve Zeynep 7'şer oy aldı ve eşitlik sonucunda Kırmızı Takım kaptanı olan Eda, kararını Zeynep'i potaya göndermekten yana kullandı.


Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.