MasterChef Türkiye 4 Eylül 2024 Eleme Adayları Belli Oldu! Dün Akşam Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 4 Eylül 2024 Eleme Adayları Belli Oldu! Dün Akşam Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye, heyecan dolu bölümleriyle ekran başındaki izleyicilerini büyülemeye devam ediyor. Dün akşam (4 Eylül 2024), kırmızı ve mavi takım, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Ezgi’nin kaptanlığını yaptığı kırmızı takım ile Kaan’ın kaptanlığını üstlendiği mavi takım, şeflerin belirlediği “Retro Yemekler” konseptinde kıyasıya bir mücadele verdi.

4-eylul-2024-masterchef-eleme-adayi-kimler-oldu-hangi-takim-kazandi-kocaeligundem-3.webp

Bu nefes kesen bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan ve eleme potasına düşen isimler nihayet belli oldu. Peki, dün akşam hangi takım dokunulmazlığı kazandı, kimler eleme adayı oldu?

MasterChef Türkiye 4 Eylül 2024 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Dün akşamın dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan adeta bir zaman yolculuğuna çıkmalarını istedi. Retro yemekler konsepti doğrultusunda yarışmacılar, karides kokteyl, ciğer terrine, chicken kiev, beef stroganoff ve daha pek çok klasik yemeği en iyi şekilde hazırlamak için mutfakta ter döktü. Şefler, yemeklerin sunumu ve lezzetini değerlendirdikten sonra kırmızı takımın bu hafta dokunulmazlığı kazandığını duyurdu.

Mavi Takımda Bireysel Dokunulmazlık Heyecanı

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım için işler daha da zorlaştı. Takım, bireysel dokunulmazlık için yeniden tezgah başına geçti. Şeflerin bu turda istediği yemek ise oldukça zorlu: Macar gulaş ve yanında patates püresi. Zaman daraldıkça tansiyon yükseldi, ancak gecenin sonunda Nevzat, şeflerin takdirini toplayarak bireysel dokunulmazlığı kazanmayı başardı.

4-eylul-2024-masterchef-eleme-adayi-kimler-oldu-hangi-takim-kazandi-kocaeligundem-2.webp


MasterChef Türkiye Eleme Adayları Kimler Oldu?

Nevzat’ın bireysel dokunulmazlığı kazanmasıyla birlikte eleme potasına kimi göndereceği merakla bekleniyordu. Kararını açıklayan Nevzat, ilk eleme adayı olarak Alper’i potaya gönderdi. Gecenin sonunda yapılan oylamada ise Muratcan, mavi takım arkadaşları tarafından ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Böylece haftanın üçüncü ve dördüncü eleme adayları Alper ve Muratcan oldu.


Bu hafta eleme potasında kimler var?

Bu hafta yayınlanan bölümlerin birinde kırmızı diğerind eise mavi takım yarışmayı kazandı. İşte mavi ve kırmızı takımdan eleme potasına giden isimler;

Nigar
Beril
Alper
Muratcan

Eleme heyecanı giderek artarken, hangi yarışmacının MasterChef Türkiye’ye veda edeceği izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Çift Tadım Hatası Şeflerin Gözünden Kaçmadı!,

Dün akşamki bölümde ilginç bir olay da yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sırasında, yarışmacı Semih, çift tadım yaparak şeflerin dikkatini çekti. Bu hata, şefler tarafından affedilmedi ve Semih'in yemeği değerlendirmeye alınmadı. Bu beklenmedik olay, yarışmada gerilimi bir kat daha artırdı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.