MasterChef Türkiye 2024: 19 Eylül’de Eleme Potasına Kim Girdi? İşte Eleme Adayları...

MasterChef Türkiye 2024: 19 Eylül’de Eleme Potasına Kim Girdi? İşte Eleme Adayları...

TV8’in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2024’te heyecan dorukta! 19 Eylül akşamında gerçekleşen üçüncü takım oyununun ardından eleme potasına giren isimler belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık için büyük bir mücadele sergilerken yarışmacılar arasında gerilim arttı. Peki, dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar...

385x218-1726771330036-kocaeligundem.webp

Dokunulmazlık Mücadelesi ve Kazanan İsim

Bu hafta yarışmacılar kalamar ile yaratıcı tabaklar hazırlayarak dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya yarıştı. En iyi üç tabak Zübeyde, Hakan ve Semih’in olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Semih oldu. Bu, Semih’in haftadaki ikinci dokunulmazlık zaferiydi.Yarışma sırasında Mehmet Şef ile yaşadığı kısa gerginliği açıklayan Semih, "Gerçekten art niyetli bir durum yoktu, mimiklerim yanlış anlaşılmış olabilir. Özür dilerim." ifadeleriyle durumu toparladı.

19 Eylül 2024 Eleme Adayları: Potaya Giren İsimler

Dokunulmazlığı kazanan Semih, eleme potasına göndermek için Zübeyde’nin ismini verdi ve gerekçesini şöyle açıkladı: “Zübeyde abla, 3’te 1 yaptı. Genel değerlendirme yaptım.” Zübeyde ise yaşadığı kötü haftanın ardından “Bir şey söylemek istemiyorum. İnşallah potadan çıkarım.” dedi. Gecenin ikinci eleme adayı ise Erim oldu. Kaptanlık görevini yerine getiremediğini itiraf eden Erim, “Kaptanlığın altından kalkamadım, kaybettim. Ama potadan çıkacağım.” sözleriyle motivasyonunu korudu.

MasterChef’te Kim Elenme Riskiyle Karşı Karşıya?
19 Eylül’deki dokunulmazlık oyunlarının ardından belirlenen eleme adayları Zübeyde ve Erim oldu. Her iki yarışmacı da kendilerini potadan kurtarmak için tüm hünerlerini sergileyecek.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.