İnci Taneleri Dizisinde Bomba Transfer: Nehir Karakterini Kim Canlandıracak?

İnci Taneleri Dizisinde Bomba Transfer: Nehir Karakterini Kim Canlandıracak?

Kanal D'nin sevilen dizisi "İnci Taneleri", her Perşembe akşamı ekranlara gelen bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dizide, Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakterinin kayıp kızı Nehir'in kim tarafından canlandırılacağı büyük bir merak konusu olmuştu. Uzun süren bekleyiş sona erdi ve Nehir karakterini canlandıracak isim açıklandı.

"Zalim İstanbul" dizisindeki başarılı performansı ile tanınan ve "İyilik" dizisiyle adından söz ettiren Sera Kutlubey, "İnci Taneleri"nde Nehir rolüyle ekranlara geri dönüyor. Diziye yeni katılan diğer bir isim ise, son zamanlarda "Ömer" dizisi ve "Zaferin Rengi" filmiyle dikkat çeken Bora Cengiz oldu. Cengiz, dizide Nehir'in hayatında önemli bir yere sahip olan nişanlısı karakterine hayat verecek.

"İnci Taneleri", Azem Yücedağ'ın (Yılmaz Erdoğan) eşini öldürmekle suçlanıp hapis yattıktan sonra serbest kalmak ve ailesini yeniden bir araya getirmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Azem, hapis yıllarının ardından çocuklarını bulma çabasına girer ve oğlu Özgür'ü bulmayı başarır. Ancak kızı Nehir için arayış sürmektedir.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler bulunuyor. "İnci Taneleri"nin yeni bölümü bugün saat 20.00'da Kanal D'de yayınlanacak. Dizide bu hafta, Dilber (Hazar Ergüçlü) ve Azem arasındaki duygusal çatışmalar ve Piraye (Selma Ergeç) ile Azem'in yüzleşmesi merakla beklenen anlar arasında.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.