Hürriyet: Tahir bey siz de gitmiş miydiniz Pensilvanya’ya?

Hürriyet: Tahir bey siz de gitmiş miydiniz Pensilvanya’ya?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, ‘’ Sahi ya, Tahir bey siz de gitmiş miydiniz Pensilvanya’ya? Bilir misiniz oraları?’ diye sordu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, ‘’Sahi ya, Tahir bey siz de gitmiş miydiniz Pensilvanya’ya? Bilir misiniz oraları?’’ diye sordu.

Sosyal medya sayfası üzerinden açıklama yapan Hürriyet şunları ifade etti:

‘’Bir kent düşünün ve onun büyükşehir belediye başkanı, her fırsatta, her kürsüde sadece siyaset yapıyor ve sürekli sağa sola sataşıyor. Çok sesli koro da padişahım çok yaşa diyerek alkış tutuyor.

2024 seçimlerinde 100 binden fazla oy kaybedip halkın yarısının bile oyunu alamadı ama bu ona ders olmamış olacak ki bu akşam 15 Temmuz programını da kendi siyaseti için kullanmaktan çekinmedi. İşte bu yüzden oy kaybetmeye de devam edecek.

Kocaeli Büyükşehir Başkanının sürekli sağa sola ve bize sataşmalarına alıştık artık. Bu sakil siyaseti hiç etkilemiyor bizi ama Tahir beyin bu akşamki konuşmasını baştan sona şaşkınlıkla dinledim. Belki de bugüne kadar dinlediğim en kötü konuşmasıydı.

Feto’nun nasıl da ince ince hesaplayarak, yıllarca planlamalar yaptığını, adeta dantel gibi ördüğünü, yıllarca devlete nasıl sızdıklarını ve koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devletine nasıl kumpas kurduklarını anlattı. O anlattıkça dinleyenlerin bir kısmı da “ bu kadar detay biliyordunuz da yahu siz neredeydiniz o zaman, neden müdahale etmediniz, kim soktu bunları devletin içine demekten geri durmadı.

TAHİR BEY SİZ DE GİTMİŞ MİYDİNİZ PENSİLVANYA’YA?

Sümüklü bir ilkokul mezunu adam bu ülkeye yıllarca dantel gibi örerek kumpas kuracak ve siz bunu ancak darbe ile anlayacaksınız, öyle mi?

Yahu bahsettiğiniz dantelin iplikleri Pensilvanya’da, siz bilmiyor muydunuz?

Pensilvanya’ya giden siyasiler neden gitmişti acaba?

Sahi ya, Tahir bey siz de gitmiş miydiniz Pensilvanya’ya? Bilir misiniz oraları?

Bu Pensilvanya’ya neden gidilir ki…!!! Gezmeye mi?

Biz o tarihlerde hiç gitmedik de. Nasıl bir yer bilmiyorduk. Hiç hocam da demedik.

Geçmişte salya sümük ne olur hocam dön diyenler şimdi neredeler?

Siz sağa sola sataşacağınıza fetonun siyasi ayağını ortaya çıkardık diye de bir açıklama yapabilseydiniz keşke…!

Sahi dediğiniz gibi bu örgüt nasıl ince ince dantel gibi örerek sızdı devlete? Siyasi ayağı yok muydu mesela?

Kimler yardım etti bu örgüte? Kimler çaldı sınav sorularını, kimler yaptı devlet kadrolarına atamalarını, kimler yaptı bu örgütün istediği kanun değişikliklerini? Bunlar bahsettiğiniz dantelin motifleri miydi?

Pardon o dantel dönemlerinde örgüt denmiyordu, değil mi? Çok pardon…!!!

Daha sorulacak çok soru var ama siz yine cevaplamayacaksınız?

Rahmetli Kamer Genç’in kürsü konuşmaları ve üstüne yürüyen Akp’lileri yine hatırlattılar bu akşam bize. Ruhun şad olsun Kamer abi. Bunca adamın göremediğini sen görmüştün.’’

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.