Gelecek Partisi İzmit’te aşure dağıttı

Gelecek Partisi İzmit’te aşure dağıttı

Gelecek Partisi Kocaeli il ve İzmit İlçe Başkanlığı Muharrem ayı ve aşure günü dolayısı ile İzmit yürüyüş yolunda aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Erdal Şahin ve İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Çayırova ilçe başkanı İbrahim Fazlıoğlu’nun da katıldığı yürüyüş yolundaki etkinlikte bir açıklama yapan il başkanı Erdal Şahin, “Aşure; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın simgesidir. Bu ay ikram edilecek aşurelerin birlik ve beraberliğimizin perçinleşmesine vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, Muharrem ayının dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine; gözyaşı ve zulmün sona ermesine vesile olmasını diliyorum” dedi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte yaklaşık beşbin kase aşure dağıtılırken gösterilen ilgi etkinlik için yoğun çaba sarf eden partililer tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.