Bıyık: ‘Birlik ve beraberliğimizi  bozmaya kimsenin gücü yetmez

Bıyık: ‘Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Darıca’da oldukça coşkulu bir şekilde kutlandı. Yoğun katılımın olduğu Milli Birlik Yürüyüşü’nün ardından Darıca sahilde gerçekleşen anma programında konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 15 Temmuz’u asla unutmayacaklarını ifade ederek Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

15 Temmuz anma programları belediye önünden başlayan Milli Birlik Yürüyüşü ve ardından Darıca sahilde gerçekleşen anma programı ile devam etti. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve MHP İlçe Başkanı İlhan Yaşar ile birlikte yüzlerce Darıcalı Mehteran takımı eşliğinde belediye önünden Darıca sahildeki tören alanına kadar yürüdü. Darıcalı vatandaşlar da ellerinde Türk bayrakları ile sloganlar eşliğinde coşkuya ortak oldu.

DEMOKRASİ NÖBETİ

Demokrasi nöbeti, gece okunan selanın ardından sona ererken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyetle birlikte vatandaşlar, 15 Temmuz anısına hazırlanan hatıra defterine duygularını yazdılar. Alana gelen vatandaşlarla bol bol sohbet edip fotoğraf çektiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, demokrasi nöbetine katılarak 15 Temmuz hatırasına sahip çıkan Darıcalılara teşekkür etti.

birlik-ve-beraberligimizi-bozmaya-kimsenin-gucu-yetmez-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.