Ayazın Sonu Güneş Dizisi: Yeni Sezonun Parlayan Yıldızı

Ayazın Sonu Güneş Dizisi: Yeni Sezonun Parlayan Yıldızı

Kanal D ekranlarının merakla beklenen dizisi "Ayazın Sonu Güneş" izleyicilerle buluştu. İki gencin bir cinayet girişimi sonucu kesişen hayatlarını anlatan bu sürükleyici yapım, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Senaryosunu Dilek Aydoğdu Kaya ve Sabri Saydam'ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın oturuyor.

Yayın Bilgileri:

Yayın Günü: Hafta içi her gün
Saat: 16.00
Kanal: Kanal D

Ayazın Sonu Güneş İlk Bölüm Özeti
22 Temmuz Pazartesi günü yayınlanan ilk bölümde, Ayaz ve Güneş'in yolları dramatik bir olay sonucu kesişir. Güneş, üniversiteden yeni mezun olmuş, zekası ve güzelliği ile dikkat çeken bir genç kadındır. Harçlığını çıkarmak için çalıştığı kahvecide tatsız bir olay yaşar ve Ayaz Ersoy ile tanışır. Bu tanışma, Güneş’in hayatında büyük değişikliklere yol açacaktır.

Aynı gün içinde kardeşi Yağmur’un doğum günü sürprizi ile ilgilenen Güneş, hayallerini süsleyen İngiltere'deki master programından kabul mektubu alarak çifte sevinç yaşar. Ancak akşamında aldığı bir telefon, Güneş ve ailesinin hayatını karanlığa sürükler.

Ayaz Ersoy’un geçici asistanlığını yapan Yağmur, iş sebebiyle Ayaz’ın yaşadığı konağa gider ve burada üzerine atılan bir iftira ile karşı karşıya kalır. Ayaz’ın babası Kerim Ersoy’u öldürmeye teşebbüsten göz altına alınır. Bu olay, tüm ailenin hayatını alt üst edecektir.

Ayazın Sonu Güneş Oyuncu Kadrosu

Birand Tunca: Ayaz
Hira Koyuncuoğlu: Güneş
Sema Öztürk
Mert Yavuzcan
Suat Sungur
Gökçe Yanardağ
Necat Bayar
Birgül Ulusoy
Mutlunur Lafçı
Selim Makaroğlu
Bülent Fil

"Ayazın Sonu Güneş" dizisi, güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Her bölümü merakla beklenen bu dizi, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün 16.00’da izleyiciyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümlerini kaçırmamak için takipte kalın!

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.