Ahmet Sevim'den Mustafa Destici’ye tepki

Ahmet Sevim'den Mustafa Destici’ye tepki

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin kızını TBMM’ye işe sokmasına tepki gösteren bir açıklama yaparak; Devletin malı deniz, yemeyen domuz anlayışının son bulacağını söyledi.

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Başkanı Ahmet Sevim yaptığı basın açıklamasında: “Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin, kızını TBMM’ye işe sokmasına şaşırmadık. Bu anlayış yüzünden ülkemiz bu haldedir.

"DEVLETİN MALI DENİZ, YEMEYEN DOMUZ ANLAYIŞI SON BULACAK'

İş liyakat sahibi insanların elinden alınarak, torpil furyasıyla hak etmeyene verilmektedir. Ülkede adaletin yok oluşunu bir kez daha ilan etmiş oldular. Devletin malı deniz, yemeyen domuz anlayışı son bulacak. Bu anlayışı bitireceğiz. Liyakatsizliği mesken edinenlerin, haksız edindikleri malvarlıklarına el koyacağız. Milletimizden haksızlıkla alınanı bu millete iade edeceğiz.Sayın Destici’ye soruyorum: Vicdanın rahat mı? Bu kadar genç işsizlikle mücadele ederken, hak yemek siyasi ahlakınıza yakıştı mı? Vatandaşlarımız müsterih olsun, bunların faturası elbet kesilecektir.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.