Vali Aktaş’tan Fabrika Ziyareti

Vali Aktaş’tan Fabrika Ziyareti

Müteşebbis heyet toplantısı için Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesine geçen Vali İlhami Aktaş, toplantı öncesi fabrika ziyaretinde bulundu.

Otomotiv Ana Sanayilerine yan sanayi olarak hizmet vermek üzere Gebze Güzeller Organize Sanayi bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Ünsal Otomotiv Sanayi A.Ş. Fabrikasını ziyaret eden Vali Aktaş, Ünsal Otomotiv Sanayi A.Ş. Fabrikası sahibi Alparslan Ünsal ve fabrika yetkilileri ile bir süre görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra üretim alanlarını gezen, sektörün geleceği ve fabrikanın hedefleri hakkında fabrika yetkilileri ile fikir alışverişinde bulunulan Vali Aktaş, otomotiv yan sanayisinin, ilimiz ve ülkemiz ekonomisinin büyümesine önemli katkılar sağladığını belirterek, başarılar diledi.03-1.jpeg

MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI YAPILDI

Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısında gündem maddeleri üzerinde istişareler yapıldı. ​​​​​​​ Vali İlhami Aktaş, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

02-1.jpeg​​​​​​​

Müteşebbis heyet üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, yapılan çalışmalar hakkında Vali İlhami Aktaş’a bilgi sunumunda bulunmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek, değerlendirmeler yapıldı.01-3.jpeg​​​​​​​

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.