Vali Aktaş Başiskele’de ziyaretlerde bulundu

Vali Aktaş Başiskele’de ziyaretlerde bulundu

İlçelerin genel durumunu yerinde gözlemlemek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam eden Vali İlhami Aktaş, Başiskele’de incelemelerde bulundu.


İlçe programı kapsamındaki ilk ziyaretini Başiskele Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, Başiskele Kaymakamı Soner Şenel ile kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlıkta bulunan birimleri ziyaret ederek personeller ve vatandaşlarla hasbihal eden Vali İlhami Aktaş; ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Başiskele Kaymakamı Soner Şenel ‘den bilgi aldı.

Kaymakamlık Şeref Defterini imzalayan Vali Aktaş, İlçe Müdürleri ve kurum amirleriyle bir toplantı gerçekleştirerek çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı, kolaylıklar diledi.

KURUMLARA ZİYARET

Vali Aktaş daha sonra Başiskele Belediye Başkanlığı, Başiskele Muhtarlar Derneği, Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi, Başiskele İlçe Jandarma Komutanlığı, Karaosmanoğlu Camii Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret etti, Başiskele Müzehhibe Fatma Aydın Proje Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Kur’an Kursu, Diyanet Akademisi Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi’ni ziyaret etti.
Vali İlhami Aktaş, son ziyaretini Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı’nın ailesine yaptı.
Vali İlhami Aktaş, şehit ailesi ile bir süre görüşüp Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anarak, şehidin babası Bayram Sarı ve annesi Gül Sarı’ya minnet duygularını iletti ve her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Gün boyu süren Başiskele ilçe ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş’a Başiskele Kaymakamı Soner Şenel, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü ve ilgili ilçe kurum müdürleri eşlik ettiler.

Kaynak:Tuğçe Yakıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.