Ünlü YouTuber Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir Kaza Geçirdi,

Ünlü YouTuber Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir Kaza Geçirdi,

Ünlü YouTuber Enes Batur'un kullandığı araç, İzmit-Kandıra Yolu üzeri Karasakallar mevkiinde kaza yaptı. Kazada, Batur'un aracında bulunan ve yine oldukça ünlü olan YouTuber Zelal Işıl Özdemir'in de yaralandığı öğrenildi.

İzmit-Kandıra Yolu üzeri Namazgah Barajı mevkiinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil birbirleriyle çarpıştı. Kazaya karışan araçlardan birinin milyonlarca takipçisi bulunan ünlü YouTuber Enes Batur'a ait olduğu ve yanında geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Zelal Işıl Özdemir'in bulunduğu öğrenildi.

Kazanın ardından araçlardan biri, çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki yağmur suyu kanalına düştü. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada yaralanan Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir, olay yerine gelen ambulanslarda yapılan ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bilgi edinilemezken, olay yerine gelen güvenlik güçleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Hasar gören araçların yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı

koc-enes-3.jpeg

koc-enes-2.jpeg

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.