Sokak hayvanlarının yaşam hakkını savunacağız

Sokak hayvanlarının yaşam hakkını savunacağız

CHP Kocaeli Milletvekilli Prof. Dr. Mühip Kanko, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu toplantısında, sokak hayvanlarının yaşam hakkını savunma mücadelesinin kararlılıkla sürdüğünü belirtti. AK Parti'nin sokak hayvanları yasa tasarısına karşı durduklarını ve tüm toplumu bu vicdani mücadelede yanlarında olmaya davet etti.

Prof. Dr. Kanko, AK Parti'nin sokak hayvanlarına yönelik yasa tasarısına karşı çıktıklarını belirtti. "Kısırlaştır, aşılat, yerinde yaşat!" sloganıyla dikkat çeken Kanko, bu vicdani ve insani mücadelede tüm toplumu yanlarında olmaya davet etti.

Yaptığı açıklamada, "Can dostlarımızın yaşam hakkı için verdiğimiz mücadele kararlılıkla devam ediyor. AK Parti'nin sokak hayvanlarına yönelik katliam yasa tasarısına karşı duruyoruz. 'Kısırlaştır, aşılat, yerinde yaşat!' diyoruz ve sokak hayvanlarının yaşam hakkını sonuna kadar savunacağız." ifadelerine yer veren Kanko, toplumun bu mücadelede daha duyarlı olmasını istedi.

Prof. Dr. Kanko, sokak hayvanlarının yaşam hakkını koruma konusunda toplumun duyarlılığını artırmayı hedeflediklerini vurguladı. "Tüm toplumu bu vicdani ve insani mücadelede yanımızda olmaya davet ediyoruz." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak:AHMET ZEKİ AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.