Sigaraya büyük zam geldi

Sigaraya büyük zam geldi

Sigaraya art arda zam gelmeye devam ediyor. Philip Morris sigara grubuna 5 Eylül’den itibaren geçerli olmak üzere 3-4 TL zam geldi. Buna göre, bu sigara grubunda en düşük fiyat 72 TL ve en yüksek fiyatı ise 81 TL oldu.

Sigara fiyatlarına gelen zamlara bugün bir yenisi daha eklendi. Artan ÖTV fiyatlarının sigaraya zam olarak yansıması ve ağustos ayında da sigaraya zam gelmesinin ardından sigara fiyatları yine arttı.

ZAM HABERİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından Philip Morris (PM) sigara grubuna zam geldiğini duyurdu.

PM SİGARA GRUBUNA 3-4 TL ZAM

TBYD Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Philip Morris (PM) sigara grubuna zam yapıldığını belirtti. "Hayır olsun, sigaraya zam geldi" diyen Dündar, zamlı fiyatların bugünden itibaren geçerli olacağını kaydetti.

EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Güncellenen fiyat listesine göre, PM sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL'ye, en ucuz sigarası ise 72 TL'ye yükseldi. Yeni zamlar, sigara tüketicileri arasında tartışma konusu olurken, fiyat artışlarının devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

Temmuz başı itibariyle artan ÖTV tutarlarının ardından sigara markaları peş peşe zam açıklamış, ardından ağustos ayında da zam gelmişti.

db24d578-0d2f-426b-8b1d-eafbcf3bdf39.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.