Yeni evli çiftler ‘’Evlilik Sınıfı’’ sertifikalarını aldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli İl müdürlüğü tarafından Kocaeli genelinde başlatılan ‘Evlilik Sınıfı’ seminerleri’ nin ilki Kandıra Belediyesi ile düzenlenen ortak bir protokol gereği Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yeni evli çiftlerin katılımı ile gerçekleşen programda Kandıra İlçe Müftüsü Rahmi Sancar’ın ‘İslamiyet’e göre evlilik nasıl olmalı’ konulu konuşması ile başladı.

İlgiyle dinlenen program Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli il Müdürlüğü’nde görevli Sosyolog Vildan Akça , Kandıra Devlet Hastanesi Aile ve Sosyal Hizmetler Danışmanı Semiha Çalışkan’ın konuşmaları ile devam etti.

Gerçekleştirilen eğitim seminerini dikkatle dinleyen yeni evli çiftlere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli il Müdürü Kamil Tüylüoğlu evlilikle ilgili tavsiyelerde bulundu.

Gerçekleştirilen program Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez in konuşması ve genç çiftlere sertifika takdimi ile son buldu.

Toplumun temeli ailedir diyen Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez ‘’bizler bu tip eğitimlerle sağlam toplumların oluşmasına vesile olmayı arzuluyoruz . İlgili paydaş kurumlarla sosyal bir sorumluluk faaliyeti olarak bu eğitimleri düşündük ve uygulamaya geçirdik, bundan sonrada devam ettireceğiz. Katılımlarından dolayı konuşmacılarımıza ve yeni evlenen çiftlerimize teşekkür ediyorum’dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri