Vali Yavuz: Kontrolsüz Alanlarda Denize Girmeyelim!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, arife günü ve bayramda yaşanan boğulma vakaları sonrasında sosyal medya hesabından vatandaşları kontrolsüz alanlarda denize girmemeleri konusunda uyardı. Vali Yavuz'un paylaşımında, alınan tedbirlerin vatandaşların güvenliği için olduğuna vurgu yapıldı.

Kocaeli Kandıra'da olumsuz hava şartlarına bağlı olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Kaymakamlığı tarafından denize girme yasağı uygulanabiliyor. Ancak, 18 Haziran Salı günü için herhangi bir denize girme yasağı bulunmazken, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, arife günü ve bayramın ilk günü yaşanan üzücü boğulma vakaları sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile vatandaşları uyardu.


VALİ YAVUZ'UN UYARISI
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:"Değerli Kocaelililer, arife günü ve bayramda yaşanan üzücü boğulma vakalarının tekrarlanmaması için lütfen dikkatli olalım. Denizlerimizde boğulmaları önlemek için Sahil Güvenlik ekiplerimiz denizden, Jandarmamız karadan ikaz ve uyarılar yapmaya devam ediyor. Lütfen kontrolsüz alanlarda denize girmeyelim! Alınan tedbirler sizin içindir. İyi tatiller."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri