Vali Aktaş Çayırova’da incelemelerde bulundu

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Çayırova’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

İlçelerin genel durumunu ve yapılan çalışmaları yerinde gözlemlemek amacıyla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, Çayırova’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Aktaş’a ziyaretlerinde Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi eşlik etti.

İLK ZİYARET ÇAYIROVA KAYMAKAMLIĞINA

Vali İlhami Aktaş, Çayırova Kaymakamlığı ziyaretinde Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Gebze İlçe Emniyet Müdürü ve Çayırova İlçe Emniyet Müdür V. Adil Uğur Bilgili ile kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlıkta bulunan birimleri ziyaret ederek personeller ve vatandaşlarla sohbet eden Vali İlhami Aktaş; ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal ‘dan bilgi aldı.

İlçe Müdürleri ve kurum amirleriyle bir toplantı gerçekleştiren Vali Aktaş, çalışmalarına ilişkin bilgiler alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

GLUTENSİZ YAŞAM DERNEĞİNİN ETKİNLİĞİNE KATILDI

Glutensiz Yaşam Derneği tarafından Çayırova Çağdaşkent Sosyal Tesisinde gerçekleşen etkinliğe katılan Vali İlhami Aktaş, Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Emine Akbulut Otlu’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çayırova Belediyesi ile Glutensiz Yaşam Derneğinin farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği yarışmada 12 farklı ilden katılan yarışmacılar kendi illerine özgü glutensiz yemeklerini tanıttılar.

Yemeklerle ilgili bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, Ulusal Glutensiz Yemek Yarışmasına katılan tüm aşçılara başarılar diledi.

ÇAYIROVA BELEDIYESİ’NE ZİYARET
Bir sonraki ziyaretini Çayırova Belediyesi’ne gerçekleştiren Vali Aktaş, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’den ilçenin sosyal ve ekonomik durumu ile yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Vali İlhami Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

GAZİ YAHYA ÖZÇELİK ZİYARET EDİLDİ

Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Çayırova ilçemizde ikamet eden Gazi Yahya Özçelik ve ailesinin misafiri oldu. Gazi Yahya Özçelik’in “19 Eylül Gaziler Günü” nü de kutlayan Vali İlhami Aktaş bir ihtiyacı olup olmadığını sorarak sağlıklı ve uzun ömürler temennilerini iletti.

ŞEHİT SAMET ASLAN’IN AİLESİNE ZİYARET

Vali İlhami Aktaş, ŞehitPiyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın Çayırova’da ikamet eden ailesini ziyaret etti. Vali Aktaş, şehidin ailesi ile bir süre görüşüp babası İbrahim Aslan’a minnet duygularını iletti ve her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINDA İNCELEME

Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki protokol üyeleri inşası devam eden İlçe Sağlık Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş, Vali İlhami Aktaş’a inşaatın genel durumu ve ilçedeki sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi.

Firma yetkililerden inşaat aşamaları ve gelinen nokta hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE BRİFİNG

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, çalışmalar hakkında brifing aldı.

Çayırova İlçe Emniyet Müdür V. Adil Uğur Bilgili ve emniyet personeli tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, personele kolay gelsin dileklerinde bulundu ve Denetleme Defterini imzaladı.

Emniyet ve asayiş durumu, bina, personel, araç gereç durumları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, bölgelerinde asayişin temini ve muhafazası için mesai mefhumu gözetmeksizin yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ

Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki protokol, Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek devletin emaneti altında olan çocuklarla bir araya geldiler.

Yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Aktaş, çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti ve bir istekleri olup olmadığını sordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri