Soner Arıca konserine davet etti

Başkan Hürriyet tüm vatandaşları bu akşam ünlü sanatçı Soner Arıca ile 1923 Kadın Korosunun Cumhuriyetin 101’nci yılı dolayısıyla vereceği konsere davet etti

Başkan Hürriyet davet mesajında şu ifadeleri kullandı; “Bu akşamki muhteşem Cumhuriyet şölenimize hazırlanıyoruz. Geçen sene 1000 Ses Tek Nefes adını verdiğimiz Kocaeli’nin güzel kadınlarından oluşan bir kadın korosu kurmuştuk. İlk konserlerini geçen sene vermişlerdi. Bu akşam da ikinci konserlerini verecekler. Provalardayız. Bugün çok kıymetli sanatçımız Soner Arıca’yı ağırlıyoruz. Ricalarımızı kırmadı bu akşam bizi yalnız bırakmayacak. Kadınlarımız aylardır onun yazdığı 100’ncü Yıl Marşına çalışıyorlar.

“MUHTEŞEM BİR KONSER OLACAK”

Şef Erbil Aydın hocamızın destekleriyle konsere hazırlar. Cumhuriyetimizin 101’nci yılını koromuzun muhteşem emekleriyle kutlayacağız. Kente olan sözümüzü tutuyoruz. Soner Arıca’nın eşliğinde onun Kocaeli’ye olan sevgisiyle çok güzel bir konser olacak. Soner bey bir bölümünde bizlere eşlik edecek. Saat 20.00’da Yahya Kaptan’daki Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonuna tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ücretsiz konserimize herkes davetli. Bu sene 1923 Kadın ile birlikte muhteşem bir konser olacak. İyi ki varsınız, muhteşemsiniz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri