Oyuncu Cengiz Bozkurt Gebze’ye Geliyor

Ülkemizin en önemli sanatçılarından Cengiz Bozkurt Bilim ve Sanat Kooperatifi BİLKAR’ın davetlisi olarak Gebze’ye geliyor.

Söyleşi ve İmza Günü

Sevilen oyuncu Cengiz Bozkurt’un; kendi yaşamından kesitlere, güncel olaylara ve tarihi figürlere yer verdiği “Ben Gülüyor muyum?” adlı kitabı İnkılâp Kitabevi etiketiyle geçtiğimiz günlerde yayımlanarak raflarda ki yerini almıştı.

Akıcı bir dil ve keyifli bir üslupla kaleme alınan kitap ayrıksı yönüyle de dikkat çekerken, kitabın ilk söyleşi ve imza günlerinden biride BİLKAR’ın ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

13 Mart Perşembe günü saat 20.30’da BİLKAR Solonun da gerçekleşecek bu keyifli etkinliğe katılımın yüksek olması bekleniyor.

‘’Satır aralarında attığı kahkahalara eşlik etmeyi unutmayın.’’

İnkılap yayınevinden çıkan kitabın tanıtım yazısında şunlar yazıyor.

‘’Dünya dönüyor, yıllar geçiyor, hayat bildiği gibi geliyor. Cengiz Bozkurt hayatı kendi üslubuyla karşılıyor. Biraz ciddi, biraz mizahi ama hep sevdiğiniz gibi.

Bu dünyanın yükü hepimize ağır fakat onunki iki kat fazla sanki. Gün oluyor başkası yerine dertleniyor, gün oluyor başkası yerine utanıyor. Haklı eleştirilerini yaparken özeleştirisini vermeyi de ihmal etmiyor.

Hayatın bin penceresi varsa binini de açıp bir de oradan bakıyor Cengiz Bozkurt. Hepsinden şöyle bir hava almasını sağlıyor okurun. Ben Gülüyor muyum dediğine bakmayın, satır aralarında attığı kahkahalara eşlik etmeyi unutmayın. ‘’

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KÜLTÜR-SANAT Haberleri