Mor ve Ötesi Şarkılarıyla Sahneye Taşınan “ARAF: Bir mor ve ötesi Müzikali” Geliyor

BKM’nin yeni prodüksiyonu “ARAF: Bir mor ve ötesi Müzikali”, müzikseverleri ve tiyatroseverleri heyecanlandıracak bir yapım olarak sahneye hazırlanıyor. Ünlü rock grubu mor ve ötesi şarkılarının canlı performanslarla sergileneceği bu müzikalde, birçok ünlü oyuncu sahnede yer alacak. Sezon boyunca Maximum Uniq Hall'da sahnelenecek olan müzikalin ilk oyun tarihleri belli oldu.

Müzikalde Kimler Yer Alıyor?

Başrollerinde Baran Bölükbaşı, Şifanur Gül, Reha Özcan ve Canan Ergüder gibi deneyimli isimlerin yer aldığı müzikalde, Beyti Engin, Cem Güler, Ece Yaşar, Yunus Emre Terzioğlu gibi birçok başarılı oyuncu da sahneye çıkacak.Müzikal, sadece oyuncuların performansıyla değil, canlı bir orkestra eşliğinde söylenecek mor ve ötesi şarkılarıyla da dikkat çekecek. Hayranlar, grubun sevilen şarkılarını sahnede dinlerken aynı zamanda oyuncuların performansını izleyecek.

İlk Gösterim Tarihleri Açıklandı

"ARAF: Bir mor ve ötesi Müzikali"nin ilk gösterim tarihleri belli oldu. 25, 26 ve 27 Kasım 2024 tarihlerinde Maximum Uniq Hall'da izleyicisiyle buluşacak müzikalin biletleri çok yakında satışa çıkacak.

Müzikalin Künyesi ve Ekibi

Bu benzersiz projenin yönetmenliğini Ömer Fırat Köker üstlenirken, yapımcılığını ise BKM gerçekleştiriyor. Proje yapımcıları Birnil Sarıkaş ve Yağmur Akpınar olan müzikalin müzik direktörlüğünü ise Kaan Arslan üstleniyor. Sahne ve kostüm tasarımından, ışıklandırmaya kadar her detay özenle tasarlanmış bu gösteri, izleyicilere unutulmaz bir müzikal deneyim sunacak.

Proje Ekibi

Uyarlama: Ayça Seymen, Ömer Fırat Köker, Seda Güney
Çevirmen: Firuze Elif Şahin
Hareket Tasarımı ve Koreografi: Utku Demirkaya
Sahne Tasarımı: Barış Dinçel
Kostüm Tasarımı: Deniz Bilgili
Işık Tasarımı: İsmail Sağır
Saç ve Makyaj Tasarımı: Murat Polat
Yönetmen Yardımcıları: Ayça Seymen, Seda Güney
Vokal Koçu: Ayşegül Aykaç

Mor ve Ötesi Hayranlarına Özel Bir Deneyim

"ARAF: Bir mor ve ötesi Müzikali", Türkiye'nin önde gelen rock gruplarından mor ve ötesi hayranlarına, şarkıların sahnede yeniden hayat bulacağı benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Müzikalin hem tiyatro severler hem de müzik tutkunları tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri