MasterChef Türkiye’de Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 17 Ekim 2024 Bölümü Detayları

MasterChef Türkiye’de heyecan devam ediyor! Yarışmanın 17 Ekim tarihli bölümünde yarışmacılar, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele ettiler. Jüri üyeleri Somer, Mehmet ve Danilo Şef’in yönettiği bu gecede yarışmacılardan, iki farklı malzeme grubu kullanarak yaratıcı yemekler yapmaları istendi. Bir masada dana eti, diğerinde ise kış sebzeleri yer aldı ve yarışmacılar bu malzemelerle en lezzetli ve yaratıcı yemeği yapmaya çalıştı. Peki, dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

17 Ekim MasterChef Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?
17 Ekim gecesi oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Jüriden tam not alan Kırmızı Takım, ayva kullanarak hazırladıkları yemekle gecenin galibi oldu. Kırmızı Takım’ın başarısı, yarışmacılar arasında büyük sevinçle karşılanırken, Hakan gecenin bireysel dokunulmazlık oyununu kazanarak takım arkadaşları arasında dikkat çekti. Hakan, bireysel dokunulmazlığı kazandıktan sonra eleme potasına Nigar’ı gönderdi. Kaptanın seçimiyle de Akın ikinci eleme adayı olarak belirlendi.

MasterChef Eleme Adayları Kimler Oldu?
Bu haftanın eleme adayları merak ediliyor. 17 Ekim bölümünde bireysel dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi Takım’dan potaya gönderilen isimler şunlar oldu:

Onur
Eda
Nigar
Akın
Eleme potasına giren bu dört isim arasında kimin eleneceği ise sonraki bölümlerde belli olacak.

Birinci Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? (16 Ekim)
Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ise 16 Ekim’de oynandı. Yarışmacılar, Mehmet, Somer ve Danilo Şef’ten aldıkları börek görevini başarıyla tamamlamak için kıyasıya yarıştı. Şeflerin verdiği börek çeşitleri arasında "Süt böreği, kıymalı kol böreği, patatesli tava böreği, kalem böreği" gibi farklı seçenekler vardı. Gecenin sonunda, Kırmızı Takım börekleriyle jürinin beğenisini kazandı ve dokunulmazlığı aldı.

MasterChef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?
Bu hafta yapılan kaptanlık oyununda, çiğ köfte yapma görevi verilmişti. Semih, çiğ köftesiyle jürinin beğenisini kazandı ve Mavi Takım kaptanı oldu. Karşısına rakip olarak ise Muratcan’ı seçti. Böylelikle Muratcan, Kırmızı Takım kaptanı olarak haftaya güçlü bir başlangıç yaptı.

Takımlar Nasıl Şekillendi?
Mavi Takım:

Semih (Kaptan)
Onur
Eda
Kaan
Şirin
Hakan
Akın
Kırmızı Takım:

Muratcan (Kaptan)
Emre
Kerem
Ezgi
Alper
Beyza
Erim
Takımlar, bu haftaki dokunulmazlık oyunlarında kıyasıya mücadele ederken, elenecek isimler ise büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Dokunulmazlık kazanan takımlar ve bireysel dokunulmazlık ödülünü alan yarışmacılar, takım arkadaşları arasında önemli avantajlar elde ederken, yarışmanın gidişatı oldukça heyecanlı bir hal alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri