MasterChef 2024: Haftanın Mavi ve Kırmızı Takım Kaptanları Kim Oldu? Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir hafta daha başladı! 2024 sezonunun en iddialı yarışmacıları, bu hafta da kaptanlık oyununda kıyasıya bir mücadeleye girdi. Şeflerin bu haftaki kaptanlık oyunu için yarışmacılardan istediği yemek ise "yağlama" oldu. Günün sonunda ise en başarılı tabağı hazırlayan isim Mavi Takım Kaptanı olma hakkını kazandı. Peki, MasterChef Mavi Takım ve Kırmızı Takım kaptanları kimler oldu? İşte tüm detaylar ve takımların yarışmacı kadroları…

MasterChef'te Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye'nin bu haftaki kaptanlık oyunu yine nefesleri kesti. Yarışmacılar, mutfakta hünerlerini sergileyerek şeflerin beğenisini kazanmaya çalıştı. Bu haftanın kaptanlık oyunu için belirlenen yemek ise yağlama oldu. Şefler, yarışmacıların hazırladığı tabakları tek tek değerlendirerek en iyilerini seçti.


Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Kaptanlık oyununun sonucunda, en iyi yağlama tabağını hazırlayarak şeflerden tam puan alan yarışmacı Zübeyde oldu. Zübeyde, bu başarısıyla haftanın Mavi Takım Kaptanı olmayı hak etti ve dokunulmazlık avantajını kazandı. Zübeyde, aynı zamanda Kırmızı Takım'ın kaptanını da belirleme hakkına sahip oldu.


Kırmızı Takım Kaptanı Kim Oldu?

Zübeyde, Kırmızı Takım kaptanı olarak Semih'i seçti. Böylece bu haftanın Mavi ve Kırmızı Takım kaptanları belli oldu. Şimdi gözler, kaptanların takımlarını yönetme becerilerine çevrildi. Her iki takım da galibiyet için mutfakta tüm yeteneklerini sergileyecek.

Mavi Takım Yarışmacıları (Kaptan: Zübeyde)

Zübeyde (Kaptan)
Emre
Onur
Kerem
Nigar
Ezgi
Hakan
Akın
Erim

Kırmızı Takım Yarışmacıları (Kaptan: Semih)

Semih (Kaptan)
Eda
Şirin
Beyza
Kaan
Muratcan
Nevzat
Ayşe

MasterChef'te En Son Kim Elendi?

MasterChef 2024’ün son eleme gecesinde ise büyük bir heyecan yaşandı. Şef tabağını en az başarılı şekilde hazırlayan yarışmacı Bera, MasterChef Türkiye'ye veda eden isim oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri