MasterChef 2 Ekim 2024: Potaya Kim Girdi? Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 2 Ekim 2024’te Kim Potaya Girdi? Yarışmada bu hafta eleme potasına giren isimler ve şeflerin değerlendirmesiyle şekillenen kritik anlar! 2 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümde neler yaşandı, potadaki isimler kimler oldu? İşte detaylar…

MasterChef Türkiye 2 Ekim 2024: Kıyasıya Mücadelede Eleme Adayları Belli Oldu!
TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyiciyi ekrana kilitleyen bir bölümle devam etti. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, 2 Ekim Çarşamba akşamı büyük bir rekabet yaşandı. Takımlar haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi ve gözler bir kez daha eleme potasına giden isimlerdeydi.

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?
Mavi Takım, bu hafta bir kez daha üstün performans göstererek haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazandı. Kırmızı Takım oyuncuları ise bireysel dokunulmazlık için şeflerin karşısına geçti. Zorlu mücadelenin ardından Kaan, en başarılı tabakla bireysel dokunulmazlığı kazandı ve eleme potasına Semih'i gönderme hakkını elde etti.

2 Ekim 2024 MasterChef Eleme Adayları Kimler?
Yarışmanın bu kritik bölümünde, bireysel dokunulmazlığı kazanan Kaan'ın seçimiyle Semih potaya giden ilk isim oldu. Ardından Kırmızı Takım oyuncuları arasında yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan Eda, haftanın 4. eleme adayı olarak belirlendi.

2 Ekim 2024 itibarıyla MasterChef’te eleme potasına giden adaylar şunlar oldu:

Muratcan
Nevzat
Semih
Eda
Mavi ve Kırmızı Takımlarda Kimler Var?
Eleme adaylarının belirlenmesinin ardından yarışmanın tansiyonu iyice yükseldi. İşte 2 Ekim itibarıyla takımların güncel durumu:

Mavi Takım:

Zübeyde (Kaptan)
Emre
Onur
Kerem
Nigar
Ezgi
Hakan
Akın
Erim
Kırmızı Takım:

Semih (Kaptan)
Eda
Alper
Şirin
Beyza
Kaan
Muratcan
Nevzat
Ayşe
Potada Kimler Var? Haftanın Finali Yaklaşıyor!
Bu hafta MasterChef’te eleme potasına giden dört isim de oldukça güçlü yarışmacılar. Muratcan, Nevzat, Semih ve Eda için eleme gecesi büyük bir mücadele bekleniyor. Kırmızı takımın kaptanı Semih’in, bireysel dokunulmazlık kazanan Kaan tarafından potaya gönderilmesi ise takım içindeki stratejilerin yeniden sorgulanmasına neden oldu. Bu hafta MasterChef’ten kim elenecek? sorusunun cevabı büyük merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MAGAZİN Haberleri