MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI Dikkatli olmaya davet ediyoruz

Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Tanfer Yeşiltepe'den Mevlana Mahallesi’ndeki patlama ile ilgili açıklama yaptı, ‘’Vatandaşlarımızı ve ilgili kurumları, gaz kaçaklarına karşı daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.’’dedi.

Açıklama şöyle:

‘’Bugün Mevlana Mahallesi 866. Sokak Necati Bey Apartmanı’nda sabah saatlerinde büyük bir gaz patlaması meydana gelmiştir. Patlama sonucunda 8 vatandaşımız yaralanmış olup, birinin durumu ağırdır. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

OLAY YERİNCE İNCELEME YAPTIK

Makina Mühendisleri Odası olarak olay yerine gelerek incelemelerde bulunduk. Patlamanın, yoğun bir gaz sıkışması sonucunda gerçekleştiği tahmin edilmektedir. Necati Bey Apartmanı’ndaki vatandaşlarımız daha önce gaz kaçağı şikayetinde bulunmuş, ancak yapılan incelemelerde herhangi bir sorun tespit edilmediği belirtilmişti. Ne yazık ki bu incelemelerin ardından büyük bir patlama meydana geldi.

DAHA DİKKATLİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Kış aylarının gelmesiyle birlikte doğalgaz kullanımının arttığı bu dönemde, yerel idarelerin, belediyelerin ve gaz dağıtım şirketi Palgaz’ın denetimlerini sıkılaştırması büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızı ve ilgili kurumları, gaz kaçaklarına karşı daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.

Makina Mühendisleri Odası olarak bu sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.’’

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri