Kocaeli’de Soğuk ve Yağışlı Hava Uyarısı: Sıcaklıklar Düşüyor

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan duyuruda, Pazar günü akşam saatlerinden itibaren il genelinde hava sıcaklıklarınızın 4 ile 8 derece arasında düşmesinin beklendiği belirtilerek, vatandaşlar olası ani sıcaklık değişikliklerine karşı uyarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, Kocaeli’de 29 Eylül 2024 Pazar akşamı itibarıyla serin ve yağışlı bir hava sisteminin etkisi altına girileceği bildirildi. Bu durumun, hava sıcaklıklarında 4 ila 8 derece arasında bir düşüşe neden olması beklenirken, Kocaeli Valiliği ise hava sıcaklıklarındaki düşüş ile ilgili olarak yazılı bir duyuruda bulundu.



Pazartesi Günü Hava Soğuyor

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, Pazartesi gününden itibaren bölgede soğuk hava dalgasının etkili olmasıyla sıcaklıkların 19°C’ye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Soğuk ve yağışlı hava dalgasının Perşembe gününe kadar devam edeceği, o tarihten itibaren sıcaklıkların yeniden mevsim normallerine dönmesi bekleniyor.Yetkililer, vatandaşları hava koşullarına karşı tedbirli olmaya davet ederken, olası ani sıcaklık değişikliklerine karşı uyarıda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri