Kocaeli’de sahte şampuan operasyonu

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde,Dilovası ve Körfez ilçelerinde bulunan işyerlerinde yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 30 milyon TL olan sahte şampuan, boş şampuan kutusu, sahte etiket, şampuan kutusu kapağı ve adet ambalaj kutusu ele geçirilmiş olup, olay ile ilgili 1 kişi, yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından, kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda, 17 ve 21 Ekim 2024 tarihlerinde Dilovası ve Körfez ilçelerinde bulunan işyerlerine yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. Bu operasyonlar sırasında, piyasa değeri yaklaşık 30 milyon TL olan büyük miktarda sahte ürün ele geçirildi. Düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen malzemeler arasında:104 bin 665 sahte şampuan, 53 bin 86 boş şampuan kutusu
400 bin sahte etiket, 23 bin 417 şampuan kutusu kapağı, bi 862 adet ambalaj kutusu bulunuyor. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi hakkınd adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri