KOBi'ler, Dijital Dönüşüm İçin Buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde, Aydın Ticaret Odası'nda düzenlenen Akıllı KOBİ Aydın Dijital Dönüşüm Konferansı, 23 Ekim'de gerçekleşti.



Bu yılın beşinci, serinin sekizinci etkinliği olan Akıllı KOBİ Aydın Dijital Dönüşüm Konferansı'nda KOBİ'lerin dijital dönüşüm yolculuğu, gıda sanayinde dijitalleşme, dijital dönüşüm finansman destekleri ve daha birçok konu masaya yatırıldı.
Turkcell Dijital İş Servisleri'nin ana; PayTR'nin platin; Logo Yazılım, BIS Çözüm ve Eclit'in altın sponsorluğunda; EBRD ve JP Morgan'ın destekleriyle gerçekleştirilen konferansta, iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı panellerde KOBİ'lerin dijital dönüşümü ve sektörler özelinde faydalı bilgiler paylaşıldı.

2024 YILINDA 6 ŞEHİRDE 200 BİN KOBİ'YE ULAŞILACAK
Akıllı KOBİ Dijital Dönüşüm Konferansları'yla bugüne kadar toplam 150 binin üzerinde KOBİ'ye ulaşıldı. KOBİ'lerin dijital dönüşümünü desteklemeye ve hızlandırmaya yönelik konferans serisi 2024 yılı sonuna kadar 1 ilde daha gerçekleşecek. Yıl sonuna kadar toplam 200 bin KOBİ'ye ulaşılması hedeflenen etkinlik serisi Türkiye'de KOBİ'lerin dijitalleşmesine katkıda bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EKONOMİ Haberleri