Kısıtlamalara rağmen hizmet üretmeyi sürdüreceğiz”

İzmit Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci birleşiminde konuşan CHP Meclis Üyesi Serdar Atasever, “CHP’li belediyeler her türlü kısıtlamalara rağmen hizmet üretmeye devam edecek” dedi

CHP Meclis Üyesi Serdar Atasever İzmit Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci birleşiminde yaptığı konuşmada, “Bütçe sadece tablolardan ibaret değildir, bütçe teknik bir konudur. Her belediyenin kendine özgü bir bütçesi vardır. Asıl olan hedefe ulaşıp ulaşmamaktır. 2023 bütçe konuşmalarında Hayrettin Ünlü, “Bütçe yapmak kağıt üzerinde kolaydır. Önemli olan bütçenin uygulamada denk gelmesidir. Bunun denk gelip gelmediğine de halkımız karar verecektir’ demiş. Halkımız kararını verdi. Hem İzmit Belediyesinin, Hem başkanını, hem de meclisini onayladı.

MERKEZİ HÜKÜMETİN BÜTÇESİ 1 TRİLYON AÇIK VERDİ

İzmit Belediyesinin 2024 yılı bütçesi yüzde 98 oranında gerçekleşti. İyi ve başarılı bir oran. Bunların yanında merkezi hükümetin bütçesi 1 trilyon 74 milyar lira açık verdi. Bu kadar kemer sıkma politikalarına rağmen de geçen yılki bütçeden 562 milyar lira fazla açık verdi. CHP’li belediyeler her türlü kısıtlama ve baskıya rağmen ücretsiz tuvalet hizmetinden de yemek vermekten de vazgeçmedi, vazgeçmeyecektir de” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri