İZMİT BELEDİYESİ Gıda Bankası gönüllere dokunmayı sürdürüyor

İzmit Belediyesi Kardeş Eller Projesi kapsamında hizmet veren Gıda Bankası, hayırsever vatandaşların bağışladığı ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ve giyim ihtiyaçlarının karşılandığı Kardeş Eller Gıda Bankası ve Dost Eller Mağazası, İzmitli hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olmaya devam ediyor. Hayırsever vatandaşlardan aldığı bağışları insanlık onurunu zedelemeyecek biçimde ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Gıda Bankası bu sefer de yüklü miktarda elma bağışını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

HAYIRSEVER ÇİFTTEN ELMA BAĞIŞI

Kartepe’de ikamet eden emekli Kadın Doğum Uzmanı Dr. İlhan Batukan ve eşi Öğretmen Hacer Batukan çiftinin bahçelerindeki elmalar Sosyal Destek ekipleri tarafından toplanarak ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına ulaştırıldı. Önceki yıl da bahçelerinin mahsullerini İzmit Belediyesine bağışlayan hayırsever çift, ihtiyaç sahipleriyle bağışçılar arasında köprü görevi gören İzmit Belediyesine, Sosyal Destek ekiplerine ve Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sunarak tüm İzmitlileri destekçi olmaya davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri