İMO Kocaeli üyeleri kampta buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, geçtiğimiz hafta sonu Darıca Balyanoz Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen kampta, bir araya gelerek sosyal etkinlikler ile stres atarken, çeşitli meslek içi eğitimlerle de bilgilerini güncellediler.

Cuma günü kampa girişle başlayan programın ikinci gününde Adem Yıldırım tarafından “Temelden Çatıya Su Yalıtımı” konulu eğitim verildi. İkinci eğitim ise “Değerleme Uzmanlığında İnşaat Mühendisliğinin Yeri” konulu eğitim ile İnşaat Mühendisi Murat Marmara’nın sunumu ile devam etti. Son eğitim İnşaat Mühendisi Hafzullah Yıldırım tarafından “Yeni Nesil Mühendislik, Yapay Zeka ile Yükselen Yapılar” adlı eğitimle son buldu.

Kampın son günü ise “Diken Üstünden İnmek, Psikolojik İyi Oluş” konulu söyleşi Psikolog Ümit Karabulut’un harika sunumuyla son program gerçekleşti. Yaklaşık 200 inşaat mühendisi ve ailelerinin katıldığı kampta çocuklar için de çeşitli aktiviteler yapıldı. Çuval Yarışması, Parkur ve Halat Çekme Yarışmalarıyla eğlence dolu dakikalar geçiren minikler için ayrıca yüz boyama etkinliği de yapıldı. Mühendisler ve aileleri Darıca Balyanoz Eğitim Kampı’nda güzel ve eğlenceli bir hafta sonu geçirme fırsatı buldular.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün; “Üyelerimiz iş stresinden uzakta aileleriyle beraber keyifli vakit geçirdiler. İMO ailesi olarak üyelerimizin her ortamda yanlarında olduğumuzu, bir nebze de olsa onları yoğun ve yorucu iş ortamından ve iş stresinden uzaklaştırıp aileleriyle böyle keyifli bir ortamda vakit geçirmelerine vesile olduğumuz için bizde çok mutluyuz. Meslektaş dayanışmasını bugün bize yaşatan tüm üyelerimize etkinliğimize katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Mesleki ve sosyal kültürel etkinliklerimiz her zaman olduğu gibi devam edecektir” açıklamasında bulundu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri