İl Sağlık Müdürlüğü Stant Açtı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Türkiye'nin en önemli kültür etkinliklerinden olan ve bu yıl 14.'sü düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarındaki yerini bu yıl da alarak hizmetlerini sürdürüyor.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, bugün kitap fuarında yer alan sağlık stantlarını ziyaret ederek verilen hizmetleri yerinde gözlemledi.
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü stantlarında sunulan çalışmalar hakkında bilgilendirilen İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ''Başkanlıklarımız, İlçe Sağlık Müdürlüklerimiz ve Müdürlüğümüz bünyesine bağlı sağlık kuruluşları tarafından kurulan stantlarımız ile vatandaşlarımıza çok önemli hizmetler ücretsiz olarak veriliyor. 5-13 Ekim tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezi'nde B koridoru 384 - 385 ve 386 numaralarda yer alan stantlarımıza başvuran vatandaşlarımıza, sağlık ekiplerimiz tarafından, göz ölçümü, diyetisyen hizmeti, vucüt analizi, sağlıklı beslenme önerileri, doğru el yıkama tekniği, tansiyon ve şeker ölçümü, KETEM, Sağlıklı Hayat Merkezleri bilgilendirmeleri, diyabet, organ bağışı, acil sağlık hizmetleri, UMKE ve ilk yardım konularında önemli bilgilendirmelerde bulunuluyor, farkındalık sağlanıyor. Tüm vatandaşlarımızı, hergün farklı bir sağlık kuruluşumuzun görev alacağı bu stantlarımıza hizmetlerimizden yararlanmaları amacıyla bekliyoruz'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAĞLIK Haberleri