HÜRRİYET’TEN AKP’LİLERE: “Şeffaflık konusunda size bin basarız emin olun”

Başkan Hürriyet meclis toplantısında algı yaratma çabasında olan AKP’li meclis üyelerini eleştirerek, “Şeffalık konusunda sizlere bin basarız emin olun. Büyükşehir bize mizanı vermedi bile. Kendi kitabınıza bakmadan başkasının özetini çıkarmayın” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci birleşiminde yaptığı konuşmada, “Hayrettin Bey sürekli yanlış, yanıltıcı ve belgesiz konuşuyor. Tavrı geçtiğimiz 5 yılda hiç değişmedi. Kesin hesaplarda ne istediyseniz her zaman verdik. Biz 2025’in tahmini bütçesini veriyoruz. Siz ısrarla yanlış algı yapıyorsunuz.

“BU DÖNEM TARZINIZI DEĞİŞTİRİN”

Sürekli belgesiz konuşarak bize ithamlarda bulundunuz. Her şeyi savcılığa verdiniz ne oldu? Hepsinde de hukuksuz bir durum yoktur diye aklandık. Bu dönem lütfen tarz değiştirin. O dönem yaptığınız şeyler meclis çoğunluğunu bize verdi. Demek ki doğru yapmamışsınız ki vatandaş meclisin çoğunluğunu bu dönem bize verdi.

“ŞEFFAFLIKTA SİZE BİN BASARIZ”

Biz geçmiş dönemde de bu dönemde de verilmesi gereken tüm belgeleri verdik ve vermeye devam ediyoruz. AK Partili bir belediyede bizim meclis üyemiz encümene alınmadı. Şeffalık konusunda sizlere bin basarız emin olun. Arkadaşlarımız ihaleyi takip edemedi. Büyükşehir bize mizanı vermedi bile. Kendi kitabınıza bakmadan başkasının özetini çıkarmayın. Diğer belediyeleri elbette konuşacağız. Türkiye bütçesi hepimizi ilgilendiriyor. Bunlar hepimizi ilgilendiren konular.

“NEREDE BU DEPREM VERGİLERİ”

Türkiye bütçesi kötü olduğunda kesintiler artıyor, SGK kafamıza balyoz gibi çöküyor. Deprem bölgesine gidelim bizim elimiz hala orada. Orada bir büyükşehir gibi çalışma yaptık. Deprem bölgesinde büyükşehirler kadar iş yaptık. Adıyaman’a ilk giren belediyeyiz. Hükümet yoktu ilk biz girdik. Halk Adıyaman’da Büyükşehir’i CHP’ye verdi. Bizim orada yatırımlarımız devam ediyor. 1999’dan beri deprem vergileri toplanıyor bu vergiler nerede?” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri