EŞ ZAMANLI SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 25 şüpheliden 5'i tutuklandı

Kocaeli merkezli 3 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 25 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, silah kaçakçılarına yönelik olarak 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, gözaltına alınan 25 şüpheliden 5'i, sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, silah kaçakçılığının men ve takibine yönelik yürütülen bir soruşturma kapsamında, geçtiğimiz salı günü 3 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 25 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 10 ruhsatsız tabanca, 754 mermi, 1 kuru sıkı tabanca, 4 a tüfek, 1 namlusuz tabanca, 1 sürgüsüz tabanca, 2 icra yayı ve mili, 1 horoz mekanizması, 6 namlu ile namlu açmaya yarayan aletler, ve 1 bıçak ile z miktarda narkotik madde ele geçirildi.

9 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadeleri alınan şüphelilerden 16'sı , ifadeleri sonrası serbest kalırken, 9 kişi adli mercilere sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü adli kontrol kararı ile serbest kalırken, 5'i tutuklandı.

TURGAY ÇÖPOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri