Diyetisyen Meriç Gündüz’ün kliniği açılıyor

Diyetisyen Meriç Gündüz’ün sahibi olduğu kliniğin açılışı 19 Ekim’de gerçekleşecek. Açılışa çok sayıda seçkin davetli topluluğunun katılması bekleniyor.

Diyetisyen Meriç Gündüz’ün sahibi olduğu kliniğin açılışı 19 Ekim’de gerçekleşecek.

Darıca Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 150 D 9 kat 3 adresinde hizmet verecek olan kliniğin açılışı saat 14.00-18.00 arasında gerçekleşecek.

Diyetisyen Meriç Gündüz klinik açılış törenine tüm dostlarını davet etti.

Dyt. Arzum Meriç Gündüz kimdir?

İstanbul Okan Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden 2024 yılında Yüksek Onur Derecesi ile mezun oldu. Okul hayatı boyunca kendini fonksiyonel beslenme alanında geliştirdi ve bu alandaki güncel eğitimlere halen devam etmektedir. Bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek, danışanlarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Aldığı psikoloji eğitimleri sayesinde, beslenmenin psikolojik boyutlarını da dikkate alarak sizlere bütüncül bir yaklaşım sunar. Ayrıca, yakın zamanda tamamlayacağı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile kazandığı değerli bilgileri de hizmetlerine entegre ederek, sizlere Şef Diyetisyen olarak en üst düzeyde hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Danışanlarına özel olarak hazırladığı tarifler ile diyet programlarını desteklemekte ve sağlıklı beslenmeyi keyifli hale getirmektedir.
Arzum Meriç Gündüz, danışanlarına sağlıklı yaşam yolculuğunda rehberlik ederken, her bir bireyin ihtiyaçlarına ve tercihine uygun çözümler sunmaktadır. Her zaman en güncel ve bilimsel yaklaşımlarla hizmet vererek, sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmenizi sağlamayı amaçlamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAĞLIK Haberleri