Deva Partisi’nden GTÜ açıklaması

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, GTÜ’de öğrencilerin yediği yemekten sinek, böcek çıkması konusunuu takipçisi olunacağı açıklandı.

Açıklama şöyle.

‘’Gebze Teknik Üniversitesi’nin kampüsündeki yemekhanelerinin yemeklerinden çıkan solucan kurt ve yara bandı şikayetleri üzerine Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak haberin ilk gününden beri kurmuş olduğumuz komisyonumuz konu ile ilgili çalışmalarını sürdürmektedir.

Günümüz ekonomisinde temel gıda, barınma ve sağlık ihtiyaçlarına ulaşımı zaten zor olan öğrencilerin eğitim ve öğrenimlerini sürdürdükleri ortamda bile temel gıda ihtiyaçları karşılanamamaktadır.

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak kurmuş olduğumuz komisyonumuz Gebze Teknik Üniversitesi’nde denetimin ve hijyenin olmadığı yemekhanelerde öğrencilerin kampüs içinde temel gıda ihtiyaçlarını sağlıklı bir şekilde tüketebilmeleri için ve her koşulda sağlıklı gıdaya uygun fiyata ulaşabilmeleri için öğrenciler ve üniversite yönetimi ile iletişim de kalarak konunun takipçisi olacaktır.’’

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri