Cumhuriyet Bayramı temalı ödüllü yarışmalar

İzmit Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü yarışmalar düzenliyor

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü yarışmalar düzenliyor. Yarışmalar, genç nesillerin Cumhuriyet’in değerlerine olan bağlılıklarını pekiştirmek ve sanatsal yeteneklerini sergilemeleri için önemli bir fırsat sunuyor.

CUMHURİYET TEMASI

Her yaş grubuna özel olarak belirlenen kategorilerde öğrenciler, Cumhuriyet Bayramı teması etrafında eserler ortaya koyacaklar. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını sergileyerek birbirinden değerli ödüller kazanma şansı yakalayacak.

BAŞVURU VE DETAYLI BİLGİ

Başvurular, Belsa Plaza B Blok 7. kat, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü adresine yapılacak olup, son başvuru tarihi 14 Ekim 2024 saat 17.30 olarak belirlendi. Yarışmaya katılmak isteyenler detaylı bilgi için 0262 318 00 00 numaralı telefonun 4707 dahili hattından iletişime geçebilirler.

YARIŞMA KATEGORİLERİ:

İlkokul Grubu: Resim yarışması

Ortaokul Grubu: Şiir yarışması

Lise Grubu: Afiş tasarımı yarışması

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri