Çocuklar Sinema Gecesinde Doyasıya Eğlendiler

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle çocukların yaz akşamlarının değerlendirilmesi adına hayata geçirilen ‘Renkli Perde Çocuk Sinema Geceleri’ etkinliği Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi’nde dönemin son programını yaptı. Dev ekrana yansıtılan animasyon filmini büyük bir heyecanla izleyen çocuklar ikramlarla keyifli bir akşam geçirdiler.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Renkli Perde Çocuk Sinema Geceleri’ etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Düzenlenen programa İzmit Belediyesi Köy Hizmet Masası Sorumluları İsmail Akdeniz ve İsmet Kanık, Manav Dernekleri Masası Sorumlusu Nurullah Özer katılım sağlayarak çocuklara kek ve limonata ikram etti.

“MAHALLE ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Burcu Bineklioğlu etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “İzmit Belediyesi olarak Renkli Perde Çocuk Sinema Gecelerinin bu yaz dönemindeki sonuncusunu Akmeşe’de yapıyoruz. Bu zaman içerisinde 4 bölge 22 mahallede etkinliğimizi gerçekleştirdik. Çocuklarımıza dokunmak amacıyla tüm yaz boyunca mahallelerde etkinliğimizi gerçekleştirdik. Tüm muhtarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yaz daha fazla mahallede etkinliklerimizi arttırarak devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri