Cadde bitik durumda!

Gebze Şehit Numan Dede Caddesi’nde yolun her iki tarafına yapılan parklar nedeniyle trafik zaman, zaman durma noktasına geliyor. Vatandaş zabıta ve emniyetin cadde üzerinde etkin denetim ve çalışma yapmasını istiyor.

Gebze’nin en hayati sorunu trafik ve park sorunu ana arterlerde içinden çıkılmaz halde.

Gebze Şehit Numan Dede Caddesi (eski Cuma pazarı caddesi) yolun her iki tarafına yapılan parklar nedeniyle trafik zaman, zaman durma noktasına geliyor. Cadde üzerinde yolun sağına ve soluna kimi zaman gelişi güzel şekilde iki sıralı araçlar park ediliyor.

TRAFİK VE PARK YOĞUNLUĞU

Ayrıca tek yönlü araç yolu olması nedeniyle Gebze’ye girişte yoğun araç trafiğine maruz kalıyor.

Okulların açılmasıyla birlikte cadde üzerinde trafik ve park yoğunluğu artmış durumda.

Konuyla ilgili olarak vatandaşlar Gebze Belediyesi ve Gebze Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin Şehit Numan Dede Caddesi üzerinde daha etkin denetim yapmasını bekliyor.

NE ZAMAN ETKİN DENETİM YAPILACAK?

Vatandaşlar şunları söylüyor, ‘’Cadde üzerinde etkin ve yeterli denetim yok. Gelişi güzel araç parkları ve trafiği kilitliyor. Ayrıca bazı işyerleri de yaya kaldırımlarını işgal etmiş durumda, yayalar yolda yürümek zorunda kalıyor.

Gebze Belediyesi zabıta ekipleri hatalı araç parkı ve yaya kaldırımlarında ki işgale ne zaman etkin çalışma yapacak merak ediyoruz’’.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri