Başkan Gökçe: Esnaflarımız bizim için çok değerli

Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurulu’na katılan Başkan Gökçe, esnafların güçlenmesi ve desteklenmesi adına atılan adımları desteklediklerini belirtti

İlçe genelinde düzenli olarak esnaf buluşmaları gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, kent esnafının daima yanında oluyor. Başkan Gökçe bu kez düzenlenen kongreye katılarak esnaf camiasını yine yalnız bırakmadı. Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2023 ve 2024 Yılları Birleştirilmiş Genel Kurul Toplantısı Mamikler Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Koçyiğit ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

BAŞKAN GÖKÇE’DEN ÖNEMLİ MESAJLAR

Genel kurulda konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, önemli mesajlar verdi. Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Gökçe, “Esnaflarımız bizim için çok değerli, çok kıymetlidir. Ahilik geleneğinden gelen esnaflarımız toplumumuzu en iyi tanıyan, halkımızın duygularını düşüncelerini en iyi anlayan kişilerdir. Esnaflarımıza sahip çıkmak temel görevimiz olmalı. Derince esnafımızın güçlenmesi ve desteklenmesi adına önemli kararların alındığı bu toplantının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başta Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koçyiğit olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri